privacy verklaring

Privacyverklaring
Omdat ik met mijn website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik een privacyverklaring gemaakt. Die vind je op deze pagina. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.
Heb je vragen? Stel ze gerust, via info: g.vanstrijen@quicknet.nl of via het contactformulier
Contactgegevens
Gusta van Strijen
Kerkgracht 39
1782GK
Vlasleeuwenbekjes OTT
g.vanstrijen@quicknet.nl

Persoonsgegevens
Ook als blogger verzamel ik persoonsgegevens. Dit moet je als lezer weten, en hier zal ik uitleggen wat ik met die persoonsgegevens doe.
Ik kan de volgende persoonsgegevens van je nodig hebben:
Naam, e-mailadres, adres van je website, IP-adres.

Google Analytics
Voor de analyse van bezoekersaantallen wordt gebruik gemaakt van Google Analytics, en Google analytics cookies. Om gedeelde persoongegevens (conform artikel 8f van de Wet bescherming persoongegevens) te minimaliseren:
    • heb ik een bewerkersovereenkomst met Google gesloten;
    • is gekozen voor het maskeren van het laatste octet van uw IP adres;
    • is het delen van gegevens uitgezet;
    • wordt er geen gebruik gemaakt van andere Google diensten in combinatie met de Google Analytics cookies.
Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.
Sociale Media
Op de website kunt u knoppen tegengekomen om inhoud te delen via sociale media als facebook en twitter. Deze knoppen zijn mogelijk door de code die afkomstig is van die partijen zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. u kunt meer lezen in de privacystatements van bijvoorbeeld facebook en twitter.Recht
De privacywetgeving brengt verschillende rechten met zich mee voor jullie als lezers.
Inzage, rectificatie of wissen
Je hebt recht op inzage van de gegevens die ik van je verzamel, je mag mij vragen om ze te rectificeren of om ze te wissen. Ik ben verplicht om dat te doen als je ernaar vraagt.
Bezwaar maken tegen verwerking
Je mag bezwaar maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens
Recht op intrekken toestemming
Als je eerder toestemming hebt gegeven om je persoonsgegevens te gebruiken, kun je die toestemming alsnog intrekken zonder opgave van redenen.
Klagen bij Autoriteit Persoonsgegevens
Mocht het verwerken van de persoonsgegevens volgens jou niet op de juiste manier gaan, dan kun je altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Meer weten?
Neem even contact met me op als je vragen hebt, dan komen we er samen uit!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten