woensdag 17 augustus 2022

Scoot………

Ik heb u vandaag twee keer proberen te bellen, helaas was u niet in de gelegenheid om op te nemen. Vandaar dat ik u deze mail stuur. Helaas was de reparatie aan uw scootmobiel vandaag niet succesvol. Dit betekend dat uw scootmobiel morgen niet teruggebracht kan worden. De monteur kwam er bij de testrit achter dat de stuurverstelling kapot is. Deze heb ik meteen besteld. Helaas heb ik nog geen bevestigde leverdatum van de leverancier. Zodra ik deze heb kan ik de reparatie op de werkplaats inplannen en zal ik contact met u opnemen voor een afspraak om uw middel terug te brengen. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

11 opmerkingen:

 1. Niet te geloven, ik heb er even geen woorden voor, maar ik begrijp wel, dat er nu een hoop boosheid en frustratie door je heen gaat, zonder dat je er enige invloed op kunt hebben.
  Schandalig ook, dat ze bij het onderzoek van je scoot niet een totaalplaatje hebben gedaan om alle eventuele mankementen op te sporen, zodat alles ook in 1x in orde wordt gemaakt.
  Ik wens je sterkte!
  Groet Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oh.
  Maar in het kader gedeelde smart: ik wacht al maanden op een nieuwe kussenhoes en luchtvulling van mijn rolstoel (ik heb een reserve-exemplaar goddank), eerst kwam de verkeerde maat, toen heel lang helemaal niets, en vandaag de monteur (tussen 12 en 5 uur, weer) met alleen de vulling, hoes nog steeds niet besteld/geleverd/ontvangen.
  Zucht.
  Marijke.
  Blijkbaar allemaal de schuld van Poetin, Corona, China en Rutte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen woorden voor ,echt schandalig dit hele gebeuren .Deze moet volgens mij op de schroothoop en jij hebt een echt goede nodig !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juist. Natúúrlijk hoef je geen totaalplaatje te maken. Gewoon kijken wat er mis lijkt te zijn, zorgen dat het (op de langere termijn natuurlijk) gerepareerd wordt, en dan het eventueel volgende euvel aanpakken. Prima te doen, zo blijft er werk in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach arme lieverd. Wat erg voor je. Ik hoop dat je nog positief kan blijven en dat t snel opgelost wordt. dikke knuffel en net wat Marijke zegt. poetin, corona, china, rutte.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhh wat vervelend zeg... het zit je niet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bah! Kan me voorstellen dat je baalt als een stekker van dit bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet te geloven. Ik vind het heel erg voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een gebed zonder eind. Dadelijk zijn alle onderdelen vervangen...

  BeantwoordenVerwijderen