zaterdag 6 augustus 2022

Fut

Al een paar maanden zit er weinig puf in. Waarin? In mij! Het gezeur met de scootmobiel duurt maar( vanmorgen maar weer een mail gestuurd- niet dat ik veel illusie koester dat het helpt, maar niks doen ook niet), er was buikopstand en het lopen wil ook niet veel beteren. Allemaal redenen om niet erg energiek te zijn. Begin te vermoeden dat het een vorm van depressie is geworden.
Daar weet ik wel een mogelijke oplossing voor. De oliesoorten die ik medicinaal gebruik kunnen daar een positieve draai aan geven. Dat probeer ik nu uit en ik meen te merken dat er wat ten goede verandert. Heer Broer kwam op bezoek en ik verrichtte wat achterstallige klusjes. De voorgenomen scoottrip werd even uitgesteld wegens diverse aanloop, maar wat in het vat zit... Vandaag in elk geval markten en proberen of de puf weer terug aan het komen is.

2 opmerkingen:

  1. Gewoon de woorden FUT en PUF omdraaien.
    Moet je kijken hoe ze dan een positieve uitstraling krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zonlicht heeft vaak een positieve invloed. Vooral in de ochtend, als het nog niet te warm is. Een kopje koffie in de tuin drinken, kan mij 's morgens goed op weg helpen. Dat is te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen