vrijdag 1 juli 2022

Tjakka

Gisteren werd ik gebeld door de firma Welzorg, dat de reparatie van mijn eigen scoot langer zou gaan duren, omdat de bestelde onderdelen nog niet waren aangekomen. Netjes om dat mede te delen, geeft je het gevoel dat je als klant wel meetelt. Zolang ik een leenscoot ter beschikking heb, is het probleem te overzien.
In de morgen moest ik om een paar kleine boodschapjes, en liet er een klein dijkrondje aan vooraf gaan. HEt was heerlijk koel nu de wind weer in de westhoek zit, dat ligt mij beter dan het warmere en drukkende weer van eergister. Fijn om dit gewoon te kunnen doen. Het lijf wil niet erg, maar de geest is fris en blij. En zo zijn de dagen weer evengoed prettig in evenwicht, kleine maar ontspannende aktiviteiten afgewisseld met veel rust.Kennelijk heeft de afgelopen tijd een grotere wissel op me heeft getrokken dan ik zelf doorhad. Dus de komende dagen staan vooral in het teken van herstel.

3 opmerkingen:

 1. Herstellen is een van de belangrijkste dingen.
  'De Tour wordt gewonnen in bed', is een Jopie.

  Ik reed gisteren een rondje Haarlemmermeerpolder langs de ringvaart.
  Op het verste punt van huis af zag ik een heel erg donkere lucht aankomen vanuit het zuiden. Toen ben ik naar huis geracet en dat voel ik nu nog steeds. Dus ook maar even in herstelmodus vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Achtervolging door donder…….Rust maar ff.

   Verwijderen
 2. Altijd prettig inderdaad als je op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. En gelukkig dat je ondertussen wel een leen exemplaar hebt.

  BeantwoordenVerwijderen