dinsdag 5 juli 2022

Barones

De maandag begon met een heel diepe dip...nog steeds loodmoe, waarom een nieuwe dag blij begroeten? Ik zag er geen nut in om op te staan en bleef lang in bed hangen, zonder moed te kunnen verzamelen om op te staan. Tja uiteindelijk toch gedaan, maar met een zwaar hart. Eenmaal beneden geprobeerd mezelf op te peppen met heel mooie muziek en geheime olie. Toen kwam er een telefoontje van de onderhoudsmonteur of hij misschien nu de traplift kon nakijken. Das heel mooi van die firma, elk jaar wordt ie helemaal nagekeken, schoongemaakt en doorgemeten, zo heb je vrijwel nooit panne.
Dus ik schoot in aktie, en had een fijn gesprek met die man, waardoor ik toch wat oppepte. Tja soms moet ik de Barones von Munchhaussen zijn en mezelf bij mijn haren uit het moeras trekken. Het was weer te behappen, de dag. De boodschapjes die op de todolijst stonden waren niet erg dringend, dus dat komt wel weer. Rondrijden had ook niet zo de prioriteit, zeker met boerenblokkades van haven enzo. Dus alleen een bad bleef over als nuttig en ook wel fijn.Verder de bank, kat op schoot, thee en lezen en tv. Het lijf de tijd geven om hopelijk wat op te knappen. Hopelijk is de rest van de week wat beter.

4 opmerkingen:

 1. Wens je een fijne dag vandaag, hoe je het ook invult

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een goede rustige dag gewenst vandaag, Vlas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n verhaal lees ik niet vaak bij jou. Eigenlijk nooit. Dus dan moet het wel heftig zijn. Sterkte en ik hoop dat je je snel beter voelt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag komt Frans nog even langs met de Tour. Dusssss.....

  BeantwoordenVerwijderen