donderdag 21 oktober 2021

Zalig

 De buum stuurde een berichtje dat de werkzaamheden achter het huis pas zaterdag hervat worden ivm de buiigheid. Dus gewassen en buiten te drogen gehangen, de bovenetage lekker doorgelucht en verder gecomputerd en gelezen in pais en vrede.  Blij mee. Wat ik zoal uitspook op de pc? Ik heb een abo op een computertijdschrift, krijg ook nog wel eens exemplaren van een ander en ben ingeschreven op een paar  digitale pc nieuwsbrieven.


Dat werk ik geduldig door op voor mij interessante artikelen en als het wat lijkt, probeer ik die gebruikstips rustig toe te passen en te kijken of het echt iets toevoegt. Zo blijft het koppie aktief en leer ik er nog steeds dingen bij. Vind ik leuk om te doen. Het leeswerk is voornamelijk bijlagen en magazines van kranten, van diverse interessante bladen waarop ik geabonneerd ben of die ik krijg. Boeken lees ik voornamelijk in bed….. Tussen de middag kijk ik vaak een of twee tvprogrammas die ik opnam en tussen de bedrijven door ruim ik wat op, maak wat schoon of doe andere klusjes. Zo vullen de dagen zich met veel plezants en nuttigs en is het zo etenstijd. De rust waardeer ik nog meer dan anders, dat dan weer wel. 

2 opmerkingen:

  1. Soms is er meer boeiends te lezen/kijken,dan ik verwerken kan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij kabbelt zo lekker verder. Dat doe i ook wel en voel me er prima bij maar soms heb ik toch het gevoel dat ik meer had willen doen op een dag. Voornamelijk leuke dingen als lezen. schijjven schilderen met fotoos spelen want h.h. werk is mijn ding niet.

    BeantwoordenVerwijderen