zaterdag 24 juli 2021

Herinneringen

 Mijn naam en telefoonnummer stond in de advertentie die we in de krant plaatsten ivm M’s dood en de bijeenkomst.


Heb dus diverse telefoontjes gehad van mensen die ooit met M omgingen. Veel herinneringen komen boven dan. Goede gelukkig ook, maar ook veel triestigheid. Het laat me niet onberoerd. Vandaag even naar de markt en verder in alle rust voorbereiden op de zondag. Niets meer gehoord van de dochters , de crematie heeft dus plaatsgevonden en of zijn verdere wensen zullen worden ingewilligd, is onduidelijk. Ik probeer het los te laten want kan er niets mee, wat kon, is gedaan. Verder kun je niets afdwingen. 

4 opmerkingen:

 1. Het is goed dat jullie er zelf een draai aangeven en hem op een manier herdenken die beter voelt. Al blijft het jammer dat de dochters niet naar jullie geluisterd hebben.
  Heel veel sterkte met alles xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt gedaan wat je heb kunnen doen. Voor je gevoel niet genoeg. Jammer dat de wensen van M. door de dochters de prullenbak werden gegooid. Sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ongelofelijk die dochters... Jullie hebben je goed geweerd door geen gehoor te geven aan wat zij wel hadden gewild. Maar ook erg dat ze zijn eigen wensen niet gerespecteerd hebben. En dat je niet naar het afscheid kon. Maar wat jullie voor morgen geregeld hebben is prachtig en zal voor jullie dan ook voldoende moeten zijn om het af te sluiten! Wens je heel veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen