maandag 17 mei 2021

Wowie Zowie

 

Wat een verrassing!!! Gistermiddag kwam een vriend van een vriend M langs. M. ken ik al bijna mijn hele leven en mag hem graag. Hij heeft de laatste jaren veel narigheid meegemaakt en had ook al een slechte jeugd, dus hij heeft het niet makkelijk. Ik bood hem aan om de wondere wereld van cannabisolies te betreden in de hoop dat zijn geestelijke en lichamelijke lijden wat verzacht kan worden en het lijkt aan te slaan. Het is nog te vroeg (2 weken) om een echte conclusie te trekken, maar het doet in elk geval wel wat positiefs voor hem. De vriend, die een wederzijdse lijkt te worden, doet dienst als koerier omdat zowel M als ik wat moeilijk bij elkaar op bezoek kunnen. Vandaag kwam hij een nieuw flesje wonderolie (M durft zelf niets op internet te bestellen) ophalen en bracht uit dankbaarheid een hele stapel boeken mee. Deze vriend K is nl ook schrijver en bezit een eigen uitgeverijtje. Ik bezit nu zes dunne en een dik boek van  zijn hand.En dat vind ik leuk! Hij is trouwens erg onbekend als schrijver omdat hij totaal niet aan de weg timmert. Ik ken zijn werk nog niet en ben benieuwd.

Voor mij  een hele opkikker, ten eerste dat er positief resultaat is en dan ook nog de waardering van K die ook met de droeve zaak van M meeleeft. 

4 opmerkingen:

  1. Mooi,als andere mensen baat hebben bij wat jou helpt. Een vriendin slaapt ook al een half jaar zonder veel hoesten door de olie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat heerlijk dat deze zonneschijn op je pad kwam dit weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie tot mijn verbazing in de statistieken,dat er heel veel kijkers mijn weblog bezoeken omdat Griemmank in jouw bloglijst staat. Dus kom ik ook maar eens kijken hier ;-) Een vraagje: is die olie waar je over spreekt CBD-olie ?

    BeantwoordenVerwijderen