donderdag 8 april 2021

Dagen van zijde.

Soms zijn de dagen soepel zacht en glad, als zijden beddengoed. Gister en eergisteren waren van die dagen. De hulp kwam en rausde door mijn huis, terwijl ik me onledig hield met kleine klusjes en het buiten winterde. Broer kwam en we praatten fijn bij. Weer kleine doedingetjes en sneuuwvlokjes en koude wind buiten. Er kwamen boodschappen van CRISP.  Ik heb nu een goed ritme, eind elke maand Jumbo en halverwege een keer Crisp. Dan kan ik goed rondkomen met zuivel en zo en bestel groenten/ fruit half om half houdbaar en snel gebruiken. De andere boodschappen luisteren minder nauw en komen vanzelf wel aan de beurt. 


Ik voel me aardig en heb zin voor tien,  gedij goed bij slome dagen. En ik leg me erbij neer dat die gewenste ritjes er nog even niet inzitten. Alles op zijn tijd. Vrede in hoofd en hart, en blijdschap omdat ik kind mag blijven in eigen bubbel. 

4 opmerkingen:

  1. Jammer,dat je de energie van je bubbel niet kunt bottelen en weggeven aan mensen,die zoiets nodig hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk je eigen bubbel hebben he. Vaak zie ik op Tv mensen interessant doen of je vertellen wat nu toch echt in de mode is en dan denk ik; ik heb best medelijden met jullie. dikke knuffel van mij en blijf nog lang genieten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk om zo tevreden in je bubbel te zijn en te genieten

    BeantwoordenVerwijderen