maandag 19 april 2021

Back to abnormal

 Gelukkig knapte ik dit weekend weer op. Dit soort stormpjes zijn meestal kortdurend en goed te redigeren. Dus we gaan terug naar het "gewone'"voor zover hier iets ooit normaal is. Hoeft ook niet. Mijn leven is in al zijn grilligheid en afwijkende patronen niet zo slecht, hoor. Ik word er nederig van en dankbaar voor wat is of kan. 


Even bezoek van vriendin B, die enorm afgevallen is, al heeft dat haar diabetes nog niet onder controle gebracht. 

Deze week even langs de arts om mijn rechteroor(dat nog dicht zit) te laten uitspuiten en nog even over de vaccinaties te praten. Ik wil proberen wat meer naar buiten te gaan. Dat even in de tuin zitten tikt nog niet echt aan. Ik moet in elk geval naar de apotheek, glaswerk wegbrengen, plastic afval idem (wordt niet meer gehaald van de normale plek, maar op een plekje iets verder weg). 

Zo zijn dat echte doelen, en daar kan ik per keer een ommetje op de scoot aan vastknopen. Deze week komt protegé weer in Den Helder terug, iets leuks in haar brievenbus gooien is ook zo'n doel. Enfin ik zie wel. Langzaam weer wennen aan wat langere ritjes want in mei komen de orchissen in bloei en dat wil ik meemaken. Heel rustig-an de leefwereld wat groter maken. Nu echt de lente gaan vieren.

4 opmerkingen:

 1. Je moet jezelf niet dwingen. Als er meer zon is en minder kou, dan wordt het buiten vanzelf zo veel aantrekkelijker dat je meer naar buiten zult gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige plannen die jij ongetwijfeld waar zult maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO LOAN SERVICE. Wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 2% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicokapitaal, zakelijke leningen, bedrijfsleningen, educatieve leningen, hypotheekleningen en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en ongecompliceerd. Onze lening varieert van $ 3.000,00 tot $ 25.000.000,00. Aanvullende informatie: we zijn hard op weg om de particuliere, discrete en servicegerichte keuze voor algemene leningen te worden. Wij zijn het bedrijf waar u terecht kunt als traditionele financieringsbronnen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onderstaande gegevens per e-mail: robertokennety@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Robert Loan Credit
  Bedrijf e-mail: robertokennety@gmail.com
  WhatsApp: +1(313)636-6776

  Opmerking: we verwelkomen alleen serieuze mensen omdat we legitiem zijn en bereid zijn om leningen te financieren voor echte mensen en serieus.

  BeantwoordenVerwijderen