vrijdag 5 maart 2021

Verder

 Na het koesterende bad met extra magnesiumzout, voelde ik me een stuk pittiger dan gisteren. Haalde een was af, die eindelijk goed droog was. Verving een vuilniszak en werkte een aantal storende kabels onder het bureau weg met ducttape. En ging door met het rechterdeel van het bureau. Nog niet klaar, maar ik weet goed wat ik wil en stapje voor stapje werkt ook.


Zag dat er kijkers waren voor het buurhuis, leken erg geinteresseerd, want bleven lang en keken ook aan de voorkant eindeloos. Veertig/vijftigers zo te zien. Ben benieuwd.

Corona en verkiezingen interesseren me nauwelijks op het moment. Natuurlijk hou ik het nieuws in grote lijnen bij, maar heb al aardig mijn mening gevormd en zal niet snel door de waan van de dag een ommezwaai maken. Ben vrij standvastig op dat gebied en baseer me niet alleen op recente uitspraken, maar vertrouw op mijn ervaringen en gelezen info over een langere periode. Niet dat ik denk dat er  plotsklaps veel verandert, ook door mijn stem. Maar stemmen doe ik wel. 

Blij dat kat Koekie redelijk opgeknapt lijkt,. Weet dat  het leven niet eindeloos is, maar ik hou hem graag nog een poosje bij me. Kat Teig toont niet echt haar leegtijd (ca 18 jaar), is alleen huiselijker dan ooit en duidelijk een beetje met pensioen, maar wel heel fit. We vormen een goede drie-eenheid. En het is prima uit te houden met elkaar.

 

3 opmerkingen:

  1. Van die kleine klusjes wegwerken kan al een heel fijn gevoel van voldoening geven vind ik altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beetje doseren en je komt waar je wezen wilt. Hoop dat je katten je nog een flinke poos gezelschap zullen houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat de dip weer wat beter gaat. Kalm aan dan breekt het lijntje niet, maar dat weet jij maar al te goed.

    BeantwoordenVerwijderen