zaterdag 21 november 2020

Pakjes

 Er was geld terug van Energiebedrijf. De tweede maal dit jaar. Lekker want dat soort extraatjes gebruik ik graag voor dingen die ik altijd on-line bestel. Zaken als supplementen, biovoedingsmiddelen en drogisterij spullen, in bulk. Vanmorgen kwamen er twee pakketten, een grote en een kleine doos, het lijkt wel Sint en Kerst tegelijk. Dat klopt ook wel een beetje want mijn verjaardag valt in december, dus bestel ik dan ook wat luxere artikelen. Kadootjes aan mijzelf. Dit jaar zal het bezoek wel minder zijn dan vorige jaren ( brak immers met iemand) en verspreid, ook vanwege corona. Maar dat is altijd al zo omdat ik een zo onhandige datum koos om ter wereld te komen, een bijna Kerstkind.


Vandaag is er schaatsen, NK Allround, dus zo maar een soepje brouwen en vanmiddag  voor de tv. Ook een kadootje. Het kan niet op. 


4 opmerkingen:

  1. Verwen jezelf maar lekker hoor! Wij kijken straks ook schaatsen. Leuk die extraatjes. Wij kregen ook terug, eerlijk gedeeld uiteraard. Maar ik kan zomaar een retourticket kopen naar Gran Canaria inclusief bagage. Dus... even apart gelegd voor als dat weer kan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi om weer wat terug te krijgen .Verwen jezelf maar lekker en geniet ervan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niets leuker dan jezelf verwend voelen ook als je zelf de gever bent. Dat betekent dat je goed met het leven om kunt gaan. Geniet ervan Vlas.

    BeantwoordenVerwijderen