woensdag 16 september 2020

Oplossingen

 Ja, nog altijd blijf ik oplossingen bedenken voor lastige probleempjes, en wat fijn als het werkt! 

Elk najaar bv, tot in de winter, heb ik last van muggeninvasies. Niet vijf of tien van die krengen, nee tientallen per dag. Ws dankzij in garagedak van de buren dat een zwembadje is en de jungletoestand van de tuin. Een beetje gek wordt ik van die beesten, die ondanks allerlei maatregelen  ‘s avonds om me heen zwermen. Heel erg bijterig zijn ze niet, maar het is wel erg irri en viezig. Nu heb ik een paar UV insektenlampen gekocht via Handyman en ja hoor het werkt. Ik zie talloze lijkjes in de lampen en in huis is het veel rustiger. Niet meer rond rennen met een elektrische vliegenmepper en met de kruimeldief elke ochtend de vensterbanken zuigen, maar af en toe wat extra slimme beestjes wegvangen en veel die lampen schoonmaken, dat maakt het leven weer overzichtelijker.   Tjonge, dat probleemoplossend denken is niet zo’n slechte eigenschap.


De hulp hielp ook al goed door extra grondig allerlei schuilplekken van die beesten te stofzuigen. Het was met een bergrit in de Tour een mooie dag, binnen niet te heet. Vandaag is het rustig zomers weer, zonder extremen en mijn agenda is leeg  op nog een bergetappe na. 

Heb er zin in.

4 opmerkingen:

 1. Ja, zulke lampen werken goed. Wij hebben ze ook in huis. Echt een aanraden. Jammer van de garagedak van de buren en dat jij daar nu net last van hebt. Zouden ze er zelf ook geen last van hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hun tuin is vrij kaal, dus biedt minder schuilplaats voor die krengen.

   Verwijderen
 2. Wat waardeloos zeg. Ik begrijp dat je er last van hebt. Gelukkig heb je een oplossing gevonden.
  Geniet van het mooie weer en de Tour.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slimme oplossing. En leuk dat jij ook Queens of the Stone Age weet te waarderen :-)

  BeantwoordenVerwijderen