zaterdag 9 november 2019

Wat gaat de tijd snel

Alweer weekend! Deze week vloog om, ook dankzij het pc-gedoe en de herindelingsklus. Vandaag of maandag verwacht ik de nieuwe monitor en zijn plekkie is klaar.
Voor het weekend heb ik geen grote plannen, lekker lezen en wat rommelen hier en daar.
Vooral dat ik me nog steeds in goed water bevind, is vermeldenswaardig en verheugend.
Dat zal mede verklaren dat de tijd zo snel gaat. Als je lekker bezig bent, verrast de klok je steeds, met zijn  onverwachte versnelling.
3 opmerkingen:

 1. Tijd is soms een heel aparte beleving, soms lijkt de klok langzaam te gaan om dan opeens weer heel snel te lijken.
  Hopelijk krijg je vandaag de monitor, gaat de tijd ook weer snel om de instellingen naar je hand te zetten ;)

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier gaat de tijd ook razendsnel.
  Zie um af en toe vliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen