vrijdag 8 november 2019

Op schema

Op de tv na, haalde ik alles van de bureau-werkplek af, maakte schoon, gooide weg, creëerde ruimte , herindeelde en ben op een haar na klaar. Als de nieuwe monitor geïnstalleerd is, kan ik de puntjes op de i zetten en de lol beleven van een fijn plekkie.
Ook haalde ik een was af, deed er eentje en hing die op. Ik kookte lekker met veel groenten en bonen en ben zeer content. Rustig en gestructureerd zo’n klus te lijf gaan, werkt prima.
En ik kan wat langer doorgaan en goed aanvoelen dat ik nog voor ik te moe word moet stoppen.
Ik kijk met genoegen  naar het voorlopige resultaat.
En ik kon alle kabels traceren en wat wegwerken.
Vandaag in elk geval een afwas en kijken wat ik nog kan verbeteren.

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo opruimen. Dat geeft ook een prettig en opgeruimd gevoel vind ik altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed bezig geweest!
  Vandaag blauwe lucht en zon, ook heel prettig :D

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen