woensdag 11 september 2019

Habits

Het is een goed idee om gewoontes te observeren. Waar je je bewust van bent, kun je beter evalueren en beoordelen. Ik schrijf ze tegenwoordig op en kan zo meer overzicht krijgen en eventuele verbanden zien tussen gedrag en hoe ik me voel. Als mens met zwakke gezondheid, zijn er uitdagingen genoeg om misschien winst te kunnen boeken. Nee niet dwangmatig maar meer mindful bezig zijn, is een fijne uitdaging. En het kost tijd om dingen langzaam maar zeker ten goede te veranderen. En het blijven persoonlijke zaken, ieder mens is tenslotte uniek.

 Ideeën kun je bij anderen opdoen, maar de toepassing blijft verschillend voor iedereen, er bestaat geen mal die perfect zit voor elk mens.
Zoals voeding bv, koolhydraatarm werkt goed qua afvallen, maar mijn lijf is blij met de vezels uit haver en minder vet , zodat ik iets meer richting paleo eet en dat bevalt beter.
En lichaamsbeweging, ik zou er graag meer mee doen, maar mijn MEklachten verhinderen dat met PEMgedoe. Tja en dat moet ik per dag beslissen, eerst kijken en voelen hoe de vlag erbij hangt.
Een oerwoud dus, waarin het moeilijk is mijn weg te vonden, laat staan dat te perfectioneren. Ik ben er niet obsessief mee bezig, maar moet wel een modus vinden die voor mij werkt. Vandaar dat ik mijn habits track. En voorlopig bevalt dat goed, al kan ook mijnsysteem hierin wat bijgeslepen worden. Dat wil ik vandaag doen, naast bv badderen en kleine opruimklusjes.
Daardoor verveel ik me ook nooit en kan nog steeds een positievere houding ambieëren, het is nooit klaar en dat is maar goed ook, want ik ben wel ouder, maar niet te oud.
Kleine schopjes onder mijn kont en ik weet dat ik leef!

4 opmerkingen:

 1. Observeren, ook van jezelf,levert altijd wat op. Want soms zie je iets wat je nooit eerder opviel. En kan je bijsturen. Als je dat wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf geef ik me wat over aan de luim van de dag, heb ik een dag geen energie, is het goed, krijg ik opeens een energie-boost, maak ik er gebruik van, maar er moet eigenlijk niets meer, zoiets van "go with the flow". Op het moment nog wat moe van de buikgriep van afgelopen dagen, dus rustig aan.

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij helpen melkchocoladeletters goed.
  Enkel de H, de U, de L en de K.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben momenteel fondsen voor het financieren van onroerend goed, projectfinanciering, overbruggingsleningen, bouwfinanciering en gewone leningen voor grootschalige exportprojecten van bedrijven voor export / import.

  Hier is het gebied van onze financiering:

  * Leningen overbruggen
  * Zakelijke leningen
  * Persoonlijke lening
  * Investeringslening
  * Autolening
  * Bouwleningen
  * Consolidatie van schulden
  * Kredietlijn
  * Lease Lease
  * Tweede hypotheek
  * Credit Redemption
  * Project financiering
  * Hypotheek
  * Herfinancieringsleningen
  * Investeringen in onroerend goed
  * Agent / makelaars.

  Onze financieringsrente is 3% met een aflossingsvrije periode van 1 jaar, en de klant moet zijn / haar project bij een verzekeringsmaatschappij verzekeren van de totale leningsom om de lening als onderpand te garanderen.

  E-mail ons: standardonlineinvestment@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen