maandag 20 mei 2019

Het is goed zo

Weer een beetje rondgereden door de groene weelde.
Even langs een kofferbakmarkt, alleen kijken niet kopen, en zo door park en bos naar  de duinen.   Zeer frips hier, dit weekend, 12 tot 14 graden, weinig zon. De orchissen bloeien nog niet, dus de kanoroute wacht nog maar even.
De giro had slechter weer met plensregen en dat is niet fijn voor een tijdrit. Maar Mollema deed het zeer goed en eind van de week kunnen de echte bergen het klassement nog aardig omgooien.
Het ziet er niet naar uit dat op korte termijn de temperaturen  veel zullen stijgen, korte mouwen en kortere dunne broeken nog niet van de plank.  Maar de tuin kan nog wel een kapmes gebruiken en vervelen zit er niet in.
Voorwaarts.

4 opmerkingen:

 1. Apart die grote temperatuurverschillen in ons kikkerlandje, want hier was het uitgesproken warm en redelijk zonnig. Mijn orchissen hebben inmiddels wel bloemknoppen, maar de bloei zal nog wel even op zich laten wachten. Wat betreft zomerweer las ik op weeronline, dat er toch weer een paar warme maanden verwacht worden, we zullen zien....

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is het gelukkig niet zo koud. Wel nat gisteravond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag is het gevoelsmatig wat minder, maar nog steeds warm genoeg om in je jurk naar buiten te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ik ben gescheiden geweest. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige magische spreuken om het volgende op te lossen: ...
   1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
  8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen