woensdag 22 mei 2019

Tijd


Er zijn duivenjonkies. Het nest in de tuin maakt koerende geluidjes. Pa en Ma houtduif hebben handenvol werk, maar eerstdaags mogen ze het zelf proberen, die jongen, zelf vliegen zelf eten zoeken. Er zijn ook weer merels na de sterfte in de laatste jaren. Of ze in mijn tuin gebroed hebben is me niet bekend, maar als de krentenboomvruchtjes beginnen te rijpen, zal ik wel zien of er jonkies   Zijn. Altijd aandoenlijk om ze te zien bedelen en steeds voorgedaan krijgen hoe ze zelf moeten eten.
Heel veel te melden is er niet, alles gaat zijn gangetje. De hulp was er en ik rommel ook wat door het huis en de tuin. Morgen stemmen, zaterdag Dag van de Muziek. De tijd wordt aangenaam gevuld en ik ben een blije gup, met mijn herstelde pols en zoveel goeds van het leven.

4 opmerkingen:

 1. Hier ook allerlei jong leven in de tuin. Prachtig om te horen en te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij is je vorige reactie spam. Wat een idioot verhaal.

  Fijn dat je nu zo geniet. Het is je gegund. Geniet ook van het mooie weer. Misschien straks weer een ritje met de scoot?

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ik ben gescheiden geweest. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige magische spreuken om het volgende op te lossen: ...
   1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
  8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen