woensdag 15 mei 2019

En nu de moeder

Tja die kattenbeesten van mij......
Ze willen eigenlijk alle twee tegelijk heel veel aandacht, het liefst zonder de ander als stoorzender.
Teig die helder water begint te kwijlen en je handen of gezicht likt van puur genot, Koek als zware bontstola die alleen nog meer van eten houdt dan van mij.
Koek is überaanwezig, opdringerig en onverzadigbaar, maar zoooo lief. Teig is bescheiden, onafhankelijk en een vrijerikje.
Mijn huis is pas een huis met katten.
Nu de zon weer aanwezig is, zijn we ook vaak in de tuin, Teigetje op expeditie, muizeninspectie en heerlijk zonnend. Koekie is meer van de lui de zon liggerij dan aktief bezig te zijn. Ik wisselend aktief- paden terug vinden, berenklauwen minimaliseren- en ook lekker in een luie stoel.
Een blij mens, want pols is 95% belastbaar inmiddels en achterstanden in huis vrijwel weggewerkt en nu in de tuin proberen wat basic orde te herstellen.De tuin....vol ossentong, daslook, fluitenkruid, koekoeksbloemen, paarse dovenetels, berenklauwen, driekantig look, maagdenpalm, smeerwortel, spoorbloemen in drie kleuren, geraniumsoorten etc. Een geheime sprookjestuin, die met meer verwaarlozing steeds mooier en wilder wordt. Ik moet echt mijn best doen om nog loopruimte te handhaven. Misschien nog naar het tuincentrum om wat keukenkruiden aan te schaffen, en naar de rommelmarkt vrijdag voor wat tomatenplantjes.
Maar ook de kanoroute en de duinen roepen. En dan nog de Giro, waar Dumoulin akelig viel en misschien moet afhaken. Ze gaan daar bergen beklimmen, mooi.
En ook koken, sappen persen, smoothies mixen, wassen etcetera. En tussen de bedrijven door, katknuffelen, al vinden zijzelf dat een eerste prioriteit....

6 opmerkingen:

 1. Met je tuin zijn de vogels en insecten ook heel blij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook meer een kattenmens dan een hondenmens heb ik gemerkt na 15 jaar 2 hondjes gehad te hebben, schatjes, daar niet van, maar katten zijn.... katten ;)
  Inderdaad lekker weer, maar ik heb nog wat werk binnenshuis te doen, wat voorgaat.

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk katten in huis .Helaas wil Mikki nooit op schoot mag ik haar al helemaal niet vasthouden .Maar 's nachts is ze mijn slapie ,op het kussen naast me of nog liever bovenop mij.Maar ik mag niet klagen want ze wil wel heel graag en veel geaaid worden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk opgewekt logje. Ik word er blij van. Respect hoe je in het leven staat.
  Fijn dat de pols weer grotendeels te gebruiken is.Er is genoeg te doen zo te lezen. Maar niet vergeten van de zon te genieten.

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) voor een dringende oplossing om mijn huwelijk voor ongeveer 2 jaar te herstellen, ik ben gescheiden geweest. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige magische spreuken om het volgende op te lossen: ...
   1) liefdes spell gedeelte om spellen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)
  7) Magische wortels en kruiden voor sterke erectie en langdurige seks
  8.) Magische spreuk gepromoot in je jobkantoor
  9) Magische spreuk om een ​​baby te krijgen. (vrouwen vrucht van de baarmoeder)
  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdesman terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr. Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen