zaterdag 20 april 2019

Loopgips

Al een paar keer werd het grapje gemaakt dat ik nu loopgips om mijn arm heb. Tja, ik kan er iets meer mee, maar voel dat de genezing nog niet genoeg is om het zo te kunnen gebruiken. Bovendien begint mijn rechterarm nu tekenen van overbelasting te vertonen, mijn artritis psoriatica speelt op.logies natuurlijk.
Vandaag dus laag aktief in de tuin zitten.
Boodschappen genoeg in huis om de paasdagen te overleven en ik vermaak me altijd wel.
Denk veel aan overleden vrienden en vriendinnen, niet al te verdrietig, maar meer met vreugde dat ik veel mooie mensen in mijn leven had en heb. En hoe jammer het is, dat hun lijfelijke aanwezigheid voorbij is.
Toch ontmoet ik ook nu weer leuke types, via bv de thuiszorg. De ene waster heeft zelf ook borstkanker gehad, de ander is de ex van een kennis en we hebben zo goed contact meteen, de derde heeft een hart operatie en een maagverkleining gehad en is zeer empatisch. Weer extra contact naast het beroepsmatige. Als je maar open staat en  mensen verwelkomt, is het een serie leuke ontmoetingen.

6 opmerkingen:

 1. Geniet van het zonnige paasweekend en doe het lekker rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. annekebroos@caiway.net20 april 2019 om 14:35

  Het is zo troostend om jouw dagelijkse mail te lezen.
  Vaak zeg ik tegen mijzelf:Kom op.Vlasje zit ook niet bij de pakken neer.
  Dankjewel.
  Anneke*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat Anneke schrijft; je bent altijd weer een inspiratiebron. Wens je warme dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inspiratie? Ik overleef gewoon zo prettig mogelijk. Elke tegenslag maakt me dankbaarder voor wat er wel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha loopgids, ja als het aan je been of voet zat was dat ook vast zo! Mooie dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

  BeantwoordenVerwijderen