maandag 22 april 2019

Hallo wereld

Voor het eerst na 14 dagen huisarrest weer de wild, wild world ingegaan. De pols was koest, en de wereld mooi. Heb zelden zoveel paardebloemen en madeliefjes zien bloeien, hele tapijten.
Red stukje dijk, linie, duinen, grafelijkheidsduinen en weer de dijk, en stukje stad om nog even op winkelzondag wat kleinigheidjes te kopen. Onwennig, maar zo fijn toch weer. Ik heb een stukje lente gemist, alles is verder en groener, maar er ligt nog veel te wachten.  Wat mooi, vogelmelk, lepelaars, gruttos, vrolijke mensen, stukje onafhankelijkheid terug.

6 opmerkingen:

 1. Je enthousiasme is bijna tastbaar :D
  Elk nadeel "hep" zijn voordeel en juist na je huisarrest voelt dit als een feestje, leuk om te lezen!
  Nog maar even nagenieten, maar dat lijkt me overbodig om te schrijven ;)

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn voor je en heerlijk dat ook het weer meewerkt. Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je er weer op uit kunt gaan. De lente is inderdaad zo om, dus genieten nog hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

  BeantwoordenVerwijderen