donderdag 18 april 2019

Gips 2.1

Vandaag staat de Jumbo voor de deur met een vracht boodschappen, als het goed is.
Verder mooi weer, dus lekker de tuin in en zonneren.
Nog blij met het nieuwe gips. Zat het vorige tot over de knokkels, dit er ruim onder en dat geeft net dat beetje extra manouvreruimte dat het leven handzamer maakt.
Officieel kan ik nu scootrijden, maar ik geloof dat het verzekeringstechnies niet slim is en ik zal het beperken tot af en toe eventjes.
Netflix is een lieve vriend, ik ontdek nog veel leuks, ook dankzij tips.
Het is zo toch een relaxte modus waarin ik leef.
Kom maar op, mooie dag!

6 opmerkingen:

 1. Vorig jaar op deze dag was ik in je buurt en heb samen met mijn zus genoten van je omgeving en de tips die je had gegeven. Toen was het ook zo heerlijk weer en de bollenvelden mooi in bloei en roken heerlijk.
  Ik heb er een foto van als bureaublad gezet vandaag als herinnering

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je ondanks die makke geniet van alles om je heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt fijn voor je, dat je wat meer bewegingsruimte hebt met het nieuwe gips en weer korte ritjes kunt maken in de omgeving, zoiets van beter een half ei dan een lege dop, je bent er weer even uit ;)

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je wat meer je hand kunt gebruiken. Maar rustig aan doen. En genieten van het mooie weer!

  Liefs Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

  BeantwoordenVerwijderen