vrijdag 19 april 2019

Boodschappendienst Jumbo

Den Helder heeft geen JUMBO supermarkt maar het dichtbij gelegen dorp
Anna Paulowna wel. En deze bezorgt tot in Den Helder en draait daar grote winsten op.
Ik zag de bezorgwagens steeds frequenter langsrijden en besloot dat het juist nu een goed moment was om het uit te proberen. Proef geslaagd! De app is helder, de extra kosten laag en ze zijn punctueel. Jumbo komt als vrij goedkoop uit allerlei tests en heeft een prima assortiment, ook in bioartikelen.
Het lijkt me goed om eens per 3-4 weken de boodschappenbulk via JUMBO te laten bezorgen, ook voor slecht weer in de winter een goede oplossing en minder gesjouw en gedoe.
Samen met de thuisbezorgende bioboer veel gemak voor een ouderwordend Vlasje.
Vandaag wordt ik gepoetst en krijg ik het extra uurtje zorg, netjes de Paasdagen in.
Er op uit heb ik nog niet geprobeerd, de pols is nog vaak pijnlijk, beter even wachten.

10 opmerkingen:

 1. Goed idee,die jumbo. En met kattenbakvulling en ander houdbaar spul zit je snel aan het minimumbedrag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik doe dit al een paar jaar, slecht ter been en nog wat andere ongemakken, en ben een fan. Prima service ook, vriendelijk en behulpzaam personeel. Eens per 4 - 5 weken bestel ik boodschappen en heerlijk om niet te hoeven sjouwen, tot aan potgrond toe.
  Verse boodschappen eens per week bij een versmarkt hier die ook bezorgt, wat wil een mens nog meer. Heerlijk dat er internet is.

  Sterkte met je pols, hoop dat je met dit mooie weer toch ff wegkunt.

  Berber

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me inderdaad echt een uitkomst als je niet zo goed ter been bent, of geen supermarkt in de buurt hebt. Tot dusver haal ik alles altijd zelf, maar ik vind het een geruststellend idee dat bestellen mogelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn voor je, dat je de boodschappen thuis kunt laten bezorgen, zeker nu je letterlijk wat ge"hand"icapt bent ;)
  Ik geef je groot gelijk, dat je nog even wacht met de scoot als de pols nog wat pijn doet, maar de pijn zal minder worden om alsnog even lekker eruit te zijn, het vrije leven voelen...

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn hè, hier komt de Appie alle weken. Bevalt ook zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn zeg dat de Jumbo bevalt qua breng-service. Ik kom er eigenlijk maar zelden! Maak wel gebruik van de PicNic, ook heel goed geregeld hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig en inspirerend verhaal! Ik was zeven jaar getrouwd zonder enig kind, daarom begon mijn man vreemd te doen, kwam hij de laatste tijd thuis en besteedde hij geen tijd meer aan mij en hij scheidde van me. Dus ik werd erg verdrietig en verloren in het leven omdat mijn dokter me vertelde dat er geen manier is om zwanger te worden, dit maakt het leven echt ellendig voor me. totdat ik een vriend tegenkwam die mij via het internet over DR ODION vertelde, hoe hij veel vrouwen heeft geholpen met deze soortgelijke problemen die ik doormaak, dus nam ik contact met hem op: (drodion60@yandex.com) en legde hem uit . hij vertelde me wat ik moest geven voordat hij een re-gome spreuk kon uitbrengen om mijn man terug te brengen die ik deed en hij zond een krachtig gebed dat ik halverwege de avond had gezegd terwijl hij de liefdesbetovering uitsprak. Het was een wonder, 24 uur later kwam mijn enige man terug en verontschuldigde me voor alles wat hij gedaan heeft en vertelde me dat hij volledig klaar is om me te ondersteunen in alles wat ik wil, ik noem snel DR ODION en vertelde hem wat op dat moment aan het doorgaan en hij bereidde me ook een kruidengeneesmiddel voor, waarvan hij zei dat het elke ongewenste ziekte of infectie zou genezen die me ervan weerhield me op te vatten en instrueerde me toen hoe ik het moest gebruiken voordat ik met mijn man sprak. Nadat ik deze inheemse kruiden en wortel heb gebruikt, begon ik een paar weken later zwanger te worden, echt waar. Ik was zwanger. Ik heb net op de 1e van deze maand een babyjongen gekregen. Ik beloof de hele wereld op de hoogte te stellen van DR ODION voor het redden van mijn relatie en voor het geven van kinderen die ik vandaag met trots de mijne kan noemen. Voor elke vrouw die het onmogelijk acht, is hier een gelegenheid om te glimlachen en geluk te brengen voor uw familie. Neem contact op met DR ODION via e-mail op: (drodion60@yandex.com). of WhatsApp hem via +2349060503921 Inderdaad, hij is een God gestuurd om verloren geliefden terug te brengen en je geluk te brengen ...

  BeantwoordenVerwijderen