vrijdag 12 oktober 2018

Tja

Het werd weer een hangdagje gisteren. Voel me niet top, maar misschien is dat een tikkie van het rondwarend virus. Het kan ook aan het Pioppi dieet liggen, dat ik nu een week doe en dat nogal eens wat gewenning van het lijf vraagt. Wel weer een kilo kwijt. Het dieet zelf bevalt prima, met als voornaamste resultaat dat je hongergevoel verdwijnt, waardoor het makkelijk valt minder te eten. Minimaal in koolhydraten zorgt het voor kalmering van de insuline prikkel en door het wat vetter eten, vult het toch, zeker met alle vezels uit groenten.  Ik kon mijn insuline-eenheden al ruim halveren en dat voelt prima. Het boek moet ik verder uitlezen, maar op internet en in facebookgroep is voldoende info te vinden over de uitvoering.
Vandaag er bijtijds uit, want de schilder komt mijn deur voor de tweede keer in de lak zetten. En om tien uur komt praatmaatje. Verder zie ik wel, al is thuisblijven de enige optie, want deur moet drogen.
En ik heb Netflix om me te vermaken, mijn lijst met te kijken programma's is flink.
5 opmerkingen:

  1. Balen dat je je niet zo lekker voelt. Zeker gezien het mooie weer. Wat kijk je allemaal op Netflix? Ik ben benieuwd!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch een beetje last van dat dieet? Vervelend.
    Ik heb mezelf jaren geleden voorgenomen om nooit meer een dieet te volgen. Het KH beperkt dat ik doe, moet opletten dat het niet wegzakt, is niet echt een dieet in mijn ogen... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen