dinsdag 10 juli 2018

Zomerdromen

Onder de naam Zomerdromen vindt in de nazomer altijd een festiviteit in een park in Den Helder plaats. Mooi aangeklede mensen, picknicken in het gras, eten drinken, feestelijke kraampjes, muziek.
Echt een plaatje uit een oud fotoalbum, of een engelse detectiveserie.
Voor mij is het dit jaar al een paar maanden een Zomerdroom. Al jaren kon ik niet veel genieten wegens mijn moede ME-lijf. Alles, ook zon, warmte, buitenzijn was een aanslag op mijn energie, dus ook niet echt leuk, of leuk met een loodzwaar prijskaartje eraan. Sinds ik vorig voorjaar begon met THC-olie in te nemen, steeg mijn energie enorm en verbeterde mijn  energie. Nog onwennig begon ik mijn aktieradius uit te breiden, met knikkende knietjes omdat ik de zaak nog niet helemaal vertrouwde en bang was mijn hand te overspelen en een vette rekening gepresenteerd te krijgen.
Maar het smaakte heerlijk en naar meer. Mijn herstel zette door en ik kreeg meer zelfvertrouwen en mijn lijf werd sterker. Ik geloof dat er nu nog steeds een stijgende lijn is, heel langzaam, maar zeker.
Ik geloof weer meer in mijn mogelijkheden en de combo met veel mooi weer leidt dit tot een Zomerdroom die uitkwam en komt. Al zou het de rest van de zomer plenzen ( gisteren een mild buitje was nog maar een druppie), mijn zomer is geweldig.
And the living is easy.....

6 opmerkingen:

 1. Mooi. Ik ben blij voor je en het is zo fijn om te lezen hoe je er van geniet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk toch! En dan doordromen de winter in

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word al helemaal blij van jouw omschrijving van jouw blijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft een plezier om over jouw droomzomer te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om mee te lezen met je zomerse belevenissen!

  BeantwoordenVerwijderen