donderdag 19 juli 2018

Netjes

Weer opgeruimd, lekker rustig klusje: snoertjes en stekkers. Ik bedacht een nieuw systeem om de steeds weer ontstane chaos te bedwingen. Ik gebruikte van die plastic bakjes met deksels waarin bv fruit wordt aangeleverd. Per apparaat, tablet, telefoon een bakje met viltstift beschreven en daarin bijbehorende snoertjes en andere troepies. Voor alle spullen die overbleven van die hersluitbare plastic zakken met ook de inhoud vermeld. Als je de snoertjes opbost en met een elastiek of speciaal bindertje vastzet, heb je de twee uiteinden  met de stekkertjes bij elkaar, zodat je snel kunt zien met wat voor snoertje je te maken hebt. Een papiertje met  toepassing erop ( bijv : Cam, geluid, voeding) met plakband om een snoertje maakt verder zoeken overbodig. Hopelijk lost dit het eeuwige waar is het snoertje, op.
De Tour was in de bergen aktief, altijd mooi en veel te beleven.
Inderdaad volg ik nu het tropenrooster zoals Cellie het noemt, en voel me wat beter.
Ook vandaag lekker rustig aan, lijf voelt nog wat katterig. Minder insuline spuiten en veel drinken.
We zomeren gewoon door!

3 opmerkingen:

  1. Mijn man tikte bij de kringloop zo'n ouderwets klein ladenkastje van Lundia op de kop. Voor alle snoertjes,opladers en ander "waar ligt dat toch"spul

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo vind iedereen zijn eigen handige gebruiksaanwijzing uit. Tegenwoordig zijn heel vele kabeltjes hetzelfde. Ik heb een doorzichtige toilettas waar ik er van allemaal een in heb zitten. Zo teruggevonden! Mooie middag, je gaat toch wel de Alpe D'Huez kijken?

    BeantwoordenVerwijderen