woensdag 11 juli 2018

Dagenzee

Verbaasd dat het alweer woensdag is en al de elfde van de maand. De dagen lijken heel lang en ik dobber mee, alsof ik drijf op een zee.
Het gevoel van een zomervakantie als lagere school kind, onoverzienbaar en eindeloos. Vrij en in te vullen zoals in je opkomt.
Gisteren was het de dag van de hulp, een soort baken in de week. Alles weer fris en ik rotzooide wat in de tuin. Veel lijkt dat niet uit te maken, maar ik weet dat als ik het niet doe, alles helemaal dichtgroeit.
In de namiddag komt Hofweb met een bestelling, verder niks dringends.
Verder nagedacht over budgetten enzo. Om de zaken overzichtelijker te maken heb ik een nieuwe Triodosrekening erbij genomen. Ik wil vaste lasten en leefgeld meer gescheiden houden.
Dus wat gerekend en gepland, duidelijkheid geeft rust. Door de extra kosten dit jaar, schilder, kraan, nieuwe koelkast, leek het wat onduidelijker, maar dat ligt aan mijzelf, omdat ik de kraan bv van het huishoudgeld betaalde. Het pinnen, hoe makkelijk ook, is ook een versluierend gebeuren. Niet dat ik het slecht doe, maar het kan vooral overzichtelijker.  Dat hoop ik zo te realiseren.
Zorgeloos leven, ik word er steeds beter in. Dobberen en niet afdrijven.

3 opmerkingen:

  1. Je moet het jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken hè.. lekker leven op die manier!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik lees je blog graag, maar geniet nog meer van de muziek die je erbij plaatst. TOP!!!!

    BeantwoordenVerwijderen