woensdag 27 juni 2018

Zwerven

Behalve praatmaatje op vrijdagmorgen, heb ik geen afspraken meer deze week en er zijn ook niet veel dringende werkjes, dus ik heb Vakantie. Nou ja, in eigen huis en tuin en op de scoot.


Vrijheid, blijheid!
Vanmorgen een kanoroute in gedachten om mee te beginnen. Benieuwd of de orchissen nog niet uitgebloeid zijn en of er al toortsen bloeien. De zon speelt een beetje verstoppertje, maar het is warm genoeg en de wind rustig.
Deze week ook veel in de tuin vertoeven. Ik strijd nog altijd om deze jungle toegankelijk te houden. Gister temde ik de klimop op mijn garage een beetje, want de deur kon haast niet open en dicht.....Er is dus altijd wat te doen. En er is lektuur zat om heerlijk in de schaduw te relaxen.
Gisteren was de eerste braderie, Deze Juttersmarkt krimpt ieder jaar meer. Ook nu was het niet veel. Misschien omdat de schoolvakanties laat vallen en moeten velen nog verstek laten gaan?
Er was ook nog geen kinderrommelmarkt, maar wel een gewone. Enfin altijd wel leuk om te bekijken en niks te kopen!
Over iets meer dan een week barsten de Helderse Kermis en de Tour de France los. Nu nog stil en rustig. Perfect voor tuin en mij. Happy days!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten