dinsdag 26 juni 2018

Yeah, yeah, yeah

Op internet circuleert een hartstikke leuk en vrolijk fimpje over Paul McCartney, carkaraoke. Ook was er een docu over The Touring Years van The Beatles op tv en opeens was ik weer teener. Ja zag ze echt in Blokker. Ben nog steeds bewonderaarster van deze innoverende band die zoveel betekend  heeft in de muziek. Broer kwam het geluid van de tv oppeppen en nu is het dubbel genieten!
Het weer is weer aan het zomeren, ik ben aardig bij met huisklussen en ga heerlijk zwerven op de scoot, deze week. Ouwe bloemenkinderen bloeien nog steeds, deze wel tenminste.
Kreeg afgelopen 3 x een oorecht verbaasd gezicht te zien na de vraag hoe oud ik eigenlijk was. Leuk om te merken, ik straal kennelijk uit dat mijn leven hartstikke leuk is!

8 opmerkingen:

 1. Volgens Paul M. had zijn vader gevraagd of ze niet beter het wat Engelser konden laten klinken, dat yeah yeah yeah... Blij dat ze dat niet hebben gedaan. Had ik nu mooi jouw vreugdekreet gemist.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je in Blokker bent geweest. Ik heb ze alleen in de rondvaartboot langs zien varen, we woonden toch op de Prinsengracht. En de foto's waren toen nog zo klein dat je er niemand op herkent.
  De Stones heb ik ingezwaaid op Schiphol, was ook leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou had ik toch echt gedacht dat jij bij de rolingstones hoorde .De beatles werden als softer gezien. Of liet je je toen al niet in hokjes douwen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was van de Stones èn de Beatles èn de Kinks en alles wat los en vast zat, nu nog......

   Verwijderen