donderdag 21 juni 2018

Tjonge

Wat een koude dag  opeens. Gisteren was het raar weer, niet eens zo koud maar frisser voelend en een groot deel van de dag een onzichtbare regen. Regen die je voelt maar niet ziet, de straten bleven droog, raar fenomeen. 'sOchtends kwam broer, wat altijd tot fijne en interessante gesprekken leidt, daarna haalde ik de groententas en hing nog wat in de stad rond. Ik reed nog wat verder en kwam bij A uit, de buurman van dode vriend D, en trof hem thuis. Dat leidde tot ook weer goede gesprekken en toen was de middag voorbij. Niet produktief qua arbeid, deze dag, maar wel voor de geest.
Nu is het binnenblijfweer met wat warmere kleding, want de eerste zomerdag bleef aarzelen voor de start. Geeft niks, want genoeg te doen en te lezen.
Het was vandaag de verjaardag van mijn pa, die er al 35 jaar niet meer is. Er was twee keer oo de ramen gescheten door meeuwen, pa dreigde altijd als meeuw te reincarneren en mij zo te dwingen mijn ramen vaker te lappen, maar ze waren schoon hoor!
Rond deze tijd kreeg ook vriend D , de fatale hartstilstand, ik denk er wel geregeld aan, maar blijf mijn eigen leven vieren. Heel erg vieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten