woensdag 13 juni 2018

Surprise

Mijn nieuwe leverancier ( voorlopig eens in de 14 dagen, afgewisseld met de groententas van VITA) Hofweb https://www.hofweb.nl/, is vanmiddag geweest, al om half drie, terwijl hij om 17.45 -18.45 zou komen, zoals per mail was medegedeeld. Hij had nog een adres vlakbij en besloot te kijken of ik thuis was. Twee kratten, eentje met vlees en zuivel, eentje met droogwaren en groenten, fruit. Gratis als welkomsgeschenk een liter natuurappelsap. Alles heel correct en van prima kwaliteit en kraakvers. Geen abonnement, maar je kunt twee maal per week bestellen. Wat je maar wil uit een groot assortment. Omdat er bezorgkosten bijkomen heb ik besloten om dus om de week een grote bestelling te doen en verder de andere week een groenten/fruit tas te nemen. Eerst eens kijken hoe dit bevalt. De eerste indruk is prima!
Kan dus nog schuiven naarbv eens per drie of vier weken, als dat beter voegt.
Daarna stond er een vrouw voor de deur die familie bleek te zijn.
Een nicht van mijn vader, van mijn leeftijd. Als kind moet ik haar wel meegemaakt hebben, maar haar ouders zeker. Ze kwam vragen of ik nog foto's had van het huwelijk van mijn ouders, omdat haar zus toen bruidsmeisje was. Na enig spitten kwamen die tevoorschijn en werden ze met een mobieltje gekiekt. Veel interesse naar mij was er verder niet, dus het zal wel bij een eenmalig contact blijven. Dat is dan ook niet erg.
Ach ja, familie is ook niet alles.
Wel verrassend allemaal.

1 opmerking:

  1. Zeker verrassend als er zomaar opeens een familielid op de stoep staat.. Grappig ook wel dat ze wist waar je woont. Succes met je nieuwe leverancier!

    BeantwoordenVerwijderen