maandag 11 juni 2018

Meer, meer

Het werd na de muziek van zaterdag, nog meer muziek en nog wel live.
Sinds bijna 10 jaar organiseert een galerie met veel kunstaktiviteiten en muziek, Windkracht 13, een grachtenconcert. Op een groot ponton op de gracht erachter spelen dan een middag lang diverse bands en kun je van af beide wallekanten of vanaf het water in een bootje naar prima muziek luisteren. Bij de galerie zelf is er te drinken te krijgen en deze keer waren een paar foodstalletjes aanwezig, dus je kunt lang blijven hangen zonder dorst of honger. Ik ging heen en beluisterde twee bands die ieder een uurtje optraden . De eerste band speelde het betere hollandse werk van
The Scene en De Dijk bv. Prima en vooral Als het golft van golft het goed, was zeer toepasselijk. Goeie band,
Daarna een nieuweling een groep rond Yorik van Norden , met oa niewedieper Danny Tichelaar( Mr and Mrs sippi) die prima werk afleverde met muziek die sterk leunde op de jaren zestig en hier en daar psychedelisch klonk. Wauw!
Er zouden nog twee bands volgen, maar ik was verzadigd en ging naar huis. Misschien heb ik veel gemist, maar wat ik nu meemaakte was genoeg en bewaar ik als mooie belevenis in mijn geheugen.
En het is bijzonder dat ik het zolang uithield, die prikkels. De dag van de muziek liet ik me voorbijgaan, maar dit was geweldig, ook qua weer, warm genoeg, bewolkt met af en toe een doorpiepend zonnetje, waardoor het niet heet werd.
Volgend weekend Pinkpop op tv, het kan niet op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten