vrijdag 8 juni 2018

Kleur

Hoewel ik hartstikke veel buiten ben ben ik niet echt bruin. Mijn gezicht is gezond gekleurd, maar de rest wordt niet meer dan beige. Ook goed hoor, de tijden dat ik een echt beachmens wilde zijn liggen ver achter me.
Uiterlijkheden zijn niet zo interessant.
Het zonnetje is vanmorgen schuil achter de wolken en eerlijk gezegd vind ik dit niet erg. Na een aantal warme zonnige dagen een stapje terug, geeft meer ruimte voor nuttige zaken zoals daar zijn huis en tuin.
Dus vandaag maar een schoon schip dagje.
Prima en nodig.
De tuin is kleurig en moet weer eens stevig aangepakt.
Er is afwas, was en opruimen en kleine klusjes.
Genoeg achterstallige lectuur enfin gewoon even doen.
En ik begin met een lekker bad. En dan fruit opmaken en aan de slag.
Nie slecht nie.

5 opmerkingen:

 1. Oh wat een lekker begin van de dag: Donovan. Ik heb dat plaatje nog. En ik kan me ineens niet meer herinneren wat er op de achterkant staat. Straks maar eens even gaan kijken. Ik zie de hoes wel voor me. Donovan in zwart-wit en verder veel paars. Ook eens kijken of het klopt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt helemaal goed .Hier giet het al uren en dat is nodig voor de tuin .En wij kunnen even bijkomen van de warme dagen .
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een paar spetters, maar niet echt een vijvertje vol. Wel inderdaad prima weer voor wat binnenklussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog zo iemand die veel buiten is en eigenlijk ook niet echt bruin word: tja blond, blauwe ogen en een lichte huid... Maar ach, er zijn ergere dingen in de wereld :-)

  BeantwoordenVerwijderen