woensdag 6 juni 2018

In de aanval!

Het was een aktief dagje, gisteren. Hulp M kwam en het bed werd verschoond, terwijl ik wat orde in de kledingkast schiep.
Beneden deed ik allerlei klusjes, wat administratie, wat opruim en tegen de tijd dat M zich op de vloer wierp( stofzuigen en dweilen bedoel ik hiermee, geen M die uit wanhoop zich op de grond  liet vallen), ging ik naar de tuin en trok veel weg, het is een jungle toch weer..
Dat deed ik met diverse sessies smiddags ook, maar op het oog maakt het nog niet veel verschil. Ach, het is en blijft een wilde tuin, maar met veel bloeirnd spul zoals koekoeksbloemen, paarse dovenetel, ossentong, geraniumsoorten en een paar in de knop staande berenklauwen, is het wel een leuke jungle.
Vandaag verder en de groententas staat ook op het programma. Ik overweeg hiermee een overstap te maken, maar daar schrijf ik later nog wel over.
Misschien een vroege duinrit zo.....
En het lijf doet het goed, niet perfect, maar voor mij een hele verbetering!
Ik word niet high van de THC, maar wel van de levensverbetering die het geeft!

3 opmerkingen:

 1. Locaal is er ook een initiatief voor kratje groentes, maar helaas loopt de communicatie totaal niet. Op vragen wanneer ze open zijn antwoorden ze verkeerde tijden. Ik kan niet tegen paprika en op mijn vraag of daar rekening mee kan worden gehouden komt maar geen antwoord.
  En ondertussen posten ze elke 2-3 dagen een hulpkreet dat ze er mee moeten ophouden als er niet voldoende aanmeldingen zijn.! Tja dan ook zorgen dat je mensen die willen goed helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Schrijf of mail je kritiek eens naar ze. Misschien helpt het.

   Verwijderen