woensdag 20 juni 2018

Flexibel

De laatste jaren ben ik flexibeler geworden. Anticipeer sneller. Planning ok, maar nooit dwingend. Als er onverwachte zaken gebeuren, kan ik mijn planning snel omgooien en er is altijd ruimte voor aanpassingen.
De weersvoorspellingen deden mij geloven dat dit een uitgelezen dag voor een kanorouterit zou zijn.
 Vanmorgen het gordijn open en ...grijs, grauw en stevige wind. Mmmmmm,  das niet wat ik in gedachten had. Misschien knapt het wel op en ga ik alsnog, of ik kan een kleinere route rijden, of helemaal niet en  wat in de tuin doen...niet belangrijk. Van alles kan en niks moet, overal het beste van maken is mijn motto.
De zomer begint officieel morgen pas en dat belooft nog veel zondagen.
Wel deze week de groenten/fruittas halen, volgende week weer een Hofweb bestelling.
Het is bijna St Salaria en dat komt goed uit, want koelkast schilder en badkraan sloegen bressen in mijn reserves. Niet dat er niks meer over is, maar ik zie het graag wat ruimer.
En zo dobber ik verder in mijn vredige happy leven, content.

3 opmerkingen:

 1. Hier is het ook nog grijs maar het gaat 27 graden worden. Ik ben benieuwd. Morgen slechts 18.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd wanneer het warm gaat worden, hier in Zeeland ook nog steeds koud en grijs. Mooi weer om te strijken, nog 1 ronde van 3 hemden en dan is het weer hopelijk zo dat ik buiten kan zitten en stukje fietsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu denk ik aan de Wereldhit met de zin die aansluit op jouw blog: Niet meer over tobben, dobbe dobbe dobbe, dobbe dobbe dobbe doe. :)

  Ik ga de was in ieder geval buiten hangen. Die is vanavond echt wel droog of het nou 28 of 18 graden wordt.

  BeantwoordenVerwijderen