donderdag 17 mei 2018

Kruidenvrouw

Na het songfestivel kreeg ik panne aan het lijf, buik van streek en onwelbehagen. Nu ken ik mijn lijf door jaren van zelf observatie heel goed, dus ook makkes kan ik vaak zelf aanpakken, ook als er toch zware maatregels nodig zijn kan ik dat goed ondersteunen met mijn eigen therapeutische kunsten.
Ik leef al bijna 15 jaar in reservetijd en dat lijkt toch ook medeveroorzaakt door mijn eigen regime van goed eten, kruiden, supplementen en blijven kijken wat er gebeurt. De THC is een prima aanvulling gebleken en natuurlijk las ik me goed in.
Gisteren gaf ik mezelf een sap/ smoothie/ thee/soepdagje en stopte ik even met de THC( die kan soms na een korte stop weer beter gaan werken) en zie, ik sliep opperbest en voel me verfrist!
Vaak weet ik heel goed wat mijn zelfhelend vermogen nodig heeft om zijn werk te kunnen doen. Ook nu lijkt het precies wat ik nodig had.
Gisteren was een wat hangerig dagje, schoffelde een klein stuk pad, kreeg broer met zijn pleegzoon op bezoek, om met een nieuwe Ubuntuversie te kunnen starten en bleek de cd-speler van de pc stuk. Hij nam het ding mee maar het was tevens erg gezellig, wat een leuke knul is dat geworden.
Ook haalde ik de groententas en maakte dus verse soep enzo. De invalhulp noemde mij een kruidenvrouw, dus voortaan mag U mij Vlasserien uut Nieuwdiep noemen....

6 opmerkingen:

 1. Haha!!! Mooie geuzennaam. Kan het niet zijn dat door het bekijken van het songfestival je overprikkelt werd door alle lichteffecten? Op de BBC werd vrijwel bij elke song een waarschuwing meegegeven dat deze epileptische aanvallen zouden kunnen uitlokken. Buiten dan de zangkunsten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, tot die conclusie was ik ook al gekomen. Maar een overprikkeld systeem heeft wel steun nodig om te herstellen. Vandaar mijn geheks.

   Verwijderen
 2. Een hele mond vol. Ik houd het op Vlasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ga ik doen Vlasserien. Ik heb nog steeds dingen van De Klazien in mijn repertoir.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus jij had ook problemen na het songfestival?
  Ik eet sindsdien kippensoep, chickenwings, halve kip, hele kip, kipnuggets, kippenpoten en drumsticks.
  Weet absoluut niet waarom!

  BeantwoordenVerwijderen