zondag 13 mei 2018

Katerig

Wat ik nooit meer deed de laatste jaren, deed ik gisteren wel: naar het eurovisiesongfestival kijken.
Hoewel het niveau me niet tegenviel, was het echt too much. Alles over de top, te lang en teveel. Hoewel ik de uitslagen oversloeg, volgde een rusteloze nacht. Ik keek even op de NOSapp voor de uitslag, en ja hoor, een vreemd nummer van Israel won. Gewaagd en goed gebracht maar niet echt een  Meezingertje. Waylon eindigde in de middenmoot, goed nummer maar niet echt songfestivalmateriaal.
En vanmorgen hielden mijn darmen een protestaktie en voel ik me niet fit.
Komt wel weer goed, maar als hooggevoelig type ben ik er dus niet geschikt voor, al dat geschitter en geschetter. Niet meer doen, Vlas.
Het weer slaat  wel  om en  een lui uitdeukmomentje mag wel.
Hallo bank, bye tuin.
Het kan, das mooi.

7 opmerkingen:

 1. Oh, daarom heb ik zo slecht geslapen!
  Ik wens je een goede dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook gekeken, maar ook niet meer de uitslag afgewacht. Er zaten best wel een paar goede nummers tussen, maar wat gewonnen heeft vind ik ook niet echt geweldig. Maar ach, zo was het geloof ik ieder jaar wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een paar flarden meegekregen en vond het vooral vreselijk druk. Veel te veel lichtflitsen en agressie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hadden de TV aanstaan, maar bijna zonder geluid. Dat gebep van die commentatoren vond ik niks. Af en toe even harder gezet. Waylon heeft het geprobeerd, country is blijkbaar nog niet echt geschikt voor het ESF. Wie weet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het ook gevolgd, maar dan met een paar online mensen die zo ontzettend leuk commentaar hadden. En het Britse commentaar van The Guardian meegelezen; ook hilarisch. Nederlands commentaar niet echt grappig, dus bij de BBC gekeken. Dan maakt het niet uit wie of wat er zingt, maar om het entertainment van de online groep.
  Nu weet ik dat Vikingen mascara gebruikten en dat ik nieuwe kristallen glazen moet vinden nadat Estonia had gezongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook na jaren met een half oog en dichte oren, of stond de tv zo zacht, weer eens meebeleefd. (moest van Treesje)
  Ik had de winnaar al voorspeld omdat de wereld is hartstikke gek is.
  Maar Treesje snapte niet dat 'zoiets' kon winnen. Daardoor hebben we een half uur blauw gelegen van het lachen in bed. Zeker nadat Treesje de opmerking maakte, "we gaan met de kippen op stok!"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb voor het eerst niet gekeken. Begrijp wel dat het gewonnen lied meer inhoud heeft dan we allen vermoeden. Maar goed, ik heb het niet gezien, dus zwijg.

  BeantwoordenVerwijderen