woensdag 16 mei 2018

Doorgaan

Het was een rommelig dagje gister. Een invalhulp, mijn vaste had andere dringende zaken te doen. Het was een leuke surinaamse met wie het meteen klikte.
Toen bleek het beeldbelsysteem van de thuiszorg weer kuren te hebben en kwam er een dame langs om mijn Ipad te controleren, die het goed blijkt te doen....
En ook broer kwam zich melden na zijn vakantie in Frankrijk. We maakten samen de pc schoon, ik krijg de kap niet los en het stof moet er af en toe uit. Was ook gezellig.
Tussen door waste ik, deed een afwas, ruimde weer een klein stukje tuin op, en schoffelde een stukje pad. En toch was ik niet echt fit. Buik nog wat gespannen, en niet lekker in mijn vel, misschien wat hooikoorts.
Het weer is vandaag iets minder, dus ik plan een rustige dag. Groententas halen en mischien stukkie tuin, verder rust. Tjonge wat een luxe om ook mindere dagen naar wens in te vullen.Misschien dat een sapdagje meer rust in het lijf brengt.

2 opmerkingen:

  1. Ik probeer er ook een rustige dag van te maken. Mijn bloeddruk gaat niet zo lekker en voel me het ene moment opgefokt en geprikkeld en het andere moment totaal futloos en uitgeput.
    Erger me ook nogal aan en dat werkt niet mee. Maar ja wat doe je eraan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Accepteren en doen wat goed is voor het lijf. Knoflook en meidoorn werken kalmerend op de bloeddruk.

    BeantwoordenVerwijderen