zondag 29 april 2018

Whaaa-oeoeoe-whaaahaaa

Gevonden: de puf. Ws verloren door drukte en overprikkeling. Geheel intact.
Yep, ik krijg de neiging om als Tarzan door de bomen te slingeren, want het voelt zo fijn.
Hoewel ik sinds de THC geen echte PEM 's (https://vragen.wetenschapsagenda.nl/vraag/hoe-ontstaat-pem-post-exertional-malaise-bij-mecvs) meer heb, maar redelijk snel de ergste looiigheid overwin, is er vaak wel sprake van aansluitend een periode van lusteloosheid. Gelukkig ook dat is niet al te lang. Mits ik naar het lijf luister is het met wat dagen extra rust klaar.
En vanmorgen kwam ik lekker uit bed en deed meteen een afwas. Zomaar spontaan, zonder mijzelf te moeten overtuigen van de noodzaak en mezelf heftig schoppen onder de kont te geven. Jodeladitee.
Gister was dus een hangerig dagje nog, zonder veel zin in dingen. Wel gewassen en een beetje gerommeld, maar neuh, de gang zat er niet in.
En zie: nu ben ik er echt weer.
Misschien vanmiddag naar de koopzondag-oranjevrijmarkt, of een rondje scooten, of wat in de tuin rondprutselen, als het droog blijft, wat nog zeer de vraag is.
Ik kijk in de spiegel en herken mijzelf weer.

5 opmerkingen:

 1. Altijd fijn, dit soort dagen en de vooruitgang ... Geniet van er van..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whooo wat heerlijk weer! En je ligt er niet eens wakker van hè, van een paar dagen ietsjes minder? Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het weer terug is.
  Bij mij net andersom, normaal energie voldoende en ben graag bezig, maar door andere medicijnen even looie benen en vooral een doodmoede rug die ik maar met moeite recht hou.

  BeantwoordenVerwijderen