donderdag 19 april 2018

Veel

Alles is veel op het moment: dingen te doen, dingen gedaan, energie verbruiken, energie tanken, genieten, buiten, geld uitgeven, enzovoort.
De ene schilder moest wel verwacht maar sneller dan gedacht, naar het ziekenhuis voor een ingreep, die gelukkig goed geslaagd is en ws is hij as maandag weer present. De ander kwam en verfde de gehele dag, waardoor veel klaar is.
Vandaag is hij vrij en heb ik het huis weer een dagje voor mijzelf. Het lijkt erop dat uiterlijk dinsdag de laatste hand wordt gelegd. Huis weer mooi van buiten, bankrekening veel lichter, maar ja.

Ik ging naar het tuincentrum en waarom niet via de dijk, Grafelijkheidsduinen, Donkere Duinen en Mariendal? Weer genoten en veel vit D opgedaan.
Inderdaad kwam ik uiteindelijk bij het Tuincentrum terecht, waar ik wat kruidenplanten scoorde.
Even thuis wat gegeten en uitgerust en hup, via de appie de groentas opgehaald. Koop steeds wat extra om de koeling en vriezer weer gevuld te krijgen en dat is nu wel gelukt.
Ik redde het goed met eten tijdens de drukke dagen, door bv een bak nasi te kopen en dat aan te vullen met extra groenten. Snel en toch buik gezond gevuld.
Vandaag dus vrij van werkvolk, en ergo een dagje for me.
Ik ga badderen, de hele kanoroute rijden en verder lief zijn voor mijzelf  Als de schildermannen hun biezen echt gepakt hebben, is er nog veel opruimwerk. Alle meubels binnen en buiten op hun plek terug, waarbij tevens stevig weggegooid gaat worden, bijwassen, ramen zemen, tuin fatsoeneren, kruidenhoek grote opknap geven, enfin veel werkjes, alles gefaseerd, maar wel dóór.
Wie had kunnen denken dat ik zo'n aktieveling zou worden.

8 opmerkingen:

 1. Maak er een fijne dag van Vlasje, het is je zo gegund! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt fijn voor je, dat je weer zoveel meer kunt. Ik zou wel aan de schilders vragen of je misschien even moet wachten met ramen wassen omdat de verf nog goed moet uitharden. Geniet van je hernieuwde energie en van de heerlijke zomerdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gisteren al een fluijsterboottochtje in De Rijp gemaakt, dus een boottochtje hebben we al gedaan.
  Vandaag gaan we dus naar Fort Huisduinen, zus houdt ook van dingen bekijken en we lunchen er ergens. Als ik iemand in scoot zie zal ik zeker vragen of ze Vlasje is! Misschien tot straks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Donkerblauwe scoot en oudroze hes aan......

   Verwijderen
  2. Reed daar ca 11.30 uur, maar geen zwaaiende dames gezien.....

   Verwijderen