maandag 9 april 2018

Vandaag

Het is grijs en het regent. Tja, het is nog maar april, nietwaar.
Ik hou een rustig rommeldagje thuis. Even aarden, want de dood van teveel mensen in korte tijd, maakt dat ik veel in gedachten bij de doden in mijn leven verblijf, teveel eigenlijk. Ik ben wat down en voel me niet prettig. Daar kan ik wel wat aktie op nemen. Huis netjes, opruimen en veel levend voedsel. Mijn eigen leven weer reanimeren, want ik wil nog wel even door.
Nee, ik ben niet zielig of triest, maar ik bruis even niet zo. Logisch, maar ik wil er niet in blijven hangen, het leven mag wel wat meer borrelen. Het ervan bewust zijn is al de eerste stap naar de oplossing.
Te werk!!!

6 opmerkingen:

 1. Het zijn hele normale gevoelens hoor, alles voor jezelf verwerken. Het is veel in korte tijd. Maar net zoals jezelf al schrijft, ervan bewust zijn is de eerste stap. De kracht van de natuur kan ook helend werken, goed voor jezelf zorgen en er lekker op uitgaan als het mooi weer is. Ons aller leven is eindig, probeer ervan te genieten in de tijd die ons hier op aarde gegund is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Logisch, dat je in gedachten bij mensen,die je graag mocht,bent.Het bruisen komt wel weer. Jij weet als geen ander,wat LEVEN is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me raar van ouder worden. Gelukkig weet je hoe de knop om te zetten maar zulk weer helpt ook niet mee he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt ongetwijfeld weer goed lieve Vlasje! Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen