dinsdag 10 april 2018

Soap

 Het is toch wat, het stel Ekkie en Ster, hadden de bouwlust weer helemaal te pakken. Worstelden met takken om in het nest  te vlechten, vlogen af en aan, trots op hun vorderingen. En toen kwam Zwartrok, de kraai weer roet in het eten gooien en verstoorde de bouw, trok lukraak wat takjes los en hoe moedig de twee geliefden hem ook aan vielen weg probeerden te jagen, het nest was onbewoonbaar en ze hebben het alweer verlaten. Er rust geen zegen op blijkbaar.
Ondertussen maakte ik het raam van mijn slaapkamer vrij van obstakels, waste af, fabriekte een condoleance in elkaar en waste het beddegoed. De hulp legde het zomerdekbed erop, want van de week zweette ik behoorlijk onder het dikke exemplaar. Er kan een losse deken op in kille nachten, maar te warm is niet fijn.
En zo rommel ik verder.

3 opmerkingen:

 1. Ja, dat winterdek gaat ook bij mij eraf nu het ineens lekker weer is. Geniet van je vogelburen! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zielig voor die eksters. Wij zien ze hier ook ruzie maken hoor.. die kraaien met de eksters..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor wie het aangaat,

  Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com

  E-mail: {unique2aal@gmail.com}
  Phone #: +12542420879

  BeantwoordenVerwijderen