dinsdag 10 april 2018

Panne

Soms komt er van alles achter elkaar, nu ook.
Mijn oude en wat brakkige koelkast heeft de geest gegeven. Ik was een paar dagen niet in de vriezer geweest en ontdekte daar een zwembad. Veel bedorven. Jammer, maar het is niet anders. Heb meteen een nieuwe besteld die morgenmiddag geplaatst wordt. Dus morgen ochtend met vuilniszak en sop in de weer om de oude afvoerklaar te maken. Donderdag meteen maar even fors inslaan, dan is alles weer in orde. Tegenvaller, maar niet onoplosbaar.
Praatmaatje afgezegd, want dat zou teveel worden en donderdag terras verder opruimen voor de schilders. Ik zou er moe van worden, oh nee, dat ben ik al...
Ook dit overleven we wel weer.

3 opmerkingen:

 1. Oh wat balen zeg.. Je zult vast veel plezier van de nieuwe hebben.
  Sterkte met de onverwachte klusjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om zo adequaat te kunnen handelen. Jouw zelfkennis kende ik al, maar is toch mooi te herkennen zo.
  De overgang van de winter naar de lente vraagt soms veel van mensen qua energie. Take care X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klopt ja, voel mij ook altijd moe in de lente, hopelijk kunnen we veel zon bijtanken in de komende tijd. Zulke dingen komen nooit gelegen, hier ook, heb ik net wat geld gespaard voor een bepaald doel, gaat iets kapot of is het geld opeens ergens anders voor nodig. Maar ja, zullen we maar zeggen, goed dat gespaard was, nu was het geld er tenminste. Verzorg jezelf maar goed, deze drukke weken gaan ook weer voorbij en dan is het nog volop lente met daarna hopelijk veel mooie zomerdagen.

  BeantwoordenVerwijderen