donderdag 12 april 2018

Op schema

Gisteren verliep exact zoals gepland en inmiddels staat er een blitse metalkleurige grote koel-vriescombi geluidsvrij te draaien en nog 50 euri goedkoper ook. Ik kwam erachter dat verschillende grote bedrijven dit model goedkoper aanboden, mailde erover en kreeg een prijsreductie.
Blij en trakteerde mijzelf op een pizza. Heel veel jaren geleden dat ik dat at, maar ze zijn er nu ook glutenvrij en dat was best lekker kanen.
Vandaag eerst grote boodschappen en dan in fases het terras schildertoegankelijk maken. Weer een intensief dagje dus.
Maar ik heb goed gepland en kan het aan, tot dusver.
Zeer tevreden dat ik het zelf voor elkaar krijg.
Nu zie ik dat de eksters belangstelling hebben voor de esdoorn in mijn tuin en dat de kraai alweer aan het storen is. Wat hard gaat het er toch aan toe af en toe. Je zou zo'n lekker stel bijna willrn helpen, maar dit is natuur. Het is hun lot.
Beter mijzelf opporren voor een voorraad aanvulronde.

4 opmerkingen:

 1. Heerlijk; gisteren goed gewerkt en nu een nieuwe koelkast. En ja, die tevreden mag je zeker voelen, want dat zijn grote klussen.
  Babysteps en geen vierdaagse achter elkaar, maar zo kom je er ook. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wellicht spaar je ook nog stroom uit met deze koelkast omdat je schreef dat de andere koelkast al ouder was. Geniet van al het werk dat al gedaan is en van de nieuwe koelkast.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn die nieuwe koelkast en de korting natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor wie het aangaat,

  Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com

  E-mail: {unique2aal@gmail.com}
  Phone #: +12542420879

  BeantwoordenVerwijderen