zondag 1 april 2018

Kikkerbil

1 April, dus en die kikkerbil eet ik niet, nooit gedaan ook, want die leuke kikkers hoeven niet levend geamputeerd te worden voor mij. Laat ze maar lekker kwaken en dril produceren.
April grappen zijn er in je uppie niet bij en dat is goed want meestal flauw of ergerlijk.
Wel is er echt een nieuwe maand aangebroken, op weg naar de zomer. Het voorjaar is er duidelijk wel, al is het hier vaak nog koud en nietbuitenzitterig weer, de vogels sexen volop en in de tuin ontdek ik naast uitgebloeide sneeuwklokjes, crocusjes, en narcissen. De daslook is volop oogstbaar en vind ik al een aardige aanvulling aan vroeg groen voor in de keuken.
Elke nieuwe maand is ook opruim van mapjes in de pc, administratie bijwerken, kalender en afsprakenlijstjes aktualiseren. Het is een goede gewoonte en maakt me bewust van de tijd die verstrijkt en de komende periode. Schoon schip en vooruitgang.
De temperatuur en de regen zorgen voor een binnendagje, lekker een beetje zaken op orde houden.
Er wordt een Vlaamse rit verreden, maar ik kijk niet vaak meer naar wielrennen.
Ik vermaak me met resten krant en verveel me niet.
April, Pasen, de lente, de winter voorbij, Zeehond Bertus weer present in de haven, Texel volgeboekt,
Alles stroomt.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk ? Leeft dikke blinde Bertus nog. Had gehoord dat ze ,m dood gemaakt hadden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij was achter de dames aangeweest, zoals elk jaar, maar kwam tot ongerustheid van zijn fans, pas laat weer boven water. Mager van t zeehondenfeest.

   Verwijderen
 2. Ik ga dunne shirts opzoeken. ER moet komende week echt warmer weer aankomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
  Phone #: +12542420879
  ..........................
  We give out loans within the range of €10,000 to €500,000,000.00 euros. Our loans are well insured for maximum security is our priority. Note: all emails are t be forwarded to { unique2aal@gmail.com } Phone: +12542420879for more info.

  BeantwoordenVerwijderen