zondag 15 april 2018

Gaten

Het leven is heel mooi, maar dood van lieve mensen en dieren is een spelbederver voor de mensen die achterblijven. Weer ontving ik bericht over een mooi mens dat niet meer is. Lieve M, je was een leuk en dapper mens. Je was niet bang voor de dood, maar je laat een gat achter. Je moeder en de fijne H, en je tante en natuurlijk je maatje zullen het zwaar hebben. Ook mijn hart heeft weer een deukje.
Maar mijn leven gaat door, alsof het allemaal maar gewoon is.
Gisteren naar de markt geweest en verder gegaan met het verschuiven van meubels boven.
Vandaag wordt ws de steiger opgezet voor het huis. En ik hoef verder niks. Even opladen voor een week met  schurende  en vervende kerels. En geestelijk bijtanken met hopelijk een eerste grotere rit.

7 opmerkingen:

 1. Sterkte ja dat is één aspecten van het leven waar ik niet zo goed mee kan dealen. Mina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik herken het gevoel. Een logisch gevolg van zelf ook ouder worden en telkens weer een stukje naar boven opschuiven in de opeenvolgende generaties. Ik realiseer mij dan hoe snel de tijd voorbij gaat en dat dit lot ons allemaal vroeg of laat te wachten staat. Voor mij reden om mijn leven, zoveel als mogelijk, te vullen met dingen die mij blijdschap en voldoening geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kring rondom je heen wordt steeds kleiner. Dat is moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms krijg je opeens heel veel van die berichten kort op elkaar. Naar om er weer mee om te gaan! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met het limmen der jaren wordt de kring kleiner, geen eenvoudige conclusie. Maar wel de realiteit. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor wie het aangaat,

  Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com

  E-mail: {unique2aal@gmail.com}
  Phone #: +12542420879

  BeantwoordenVerwijderen