dinsdag 17 april 2018

Eindelijk

Ja het kwam er eindelijk van, een mooie rit. De schildermannen kwamen en gingen aan het werk, de één voor en de ander achter, zo lopen ze elkaar niet in de weg en gaat de klus des te sneller.
Ik vertrok naar de dijk en genoot, ondanks dat het fris was met 11 graden en een windje.
Maar heerlijk de zoute lucht, de vogels, de golven...uiteindelijk de duinen in, waar de Harmplassen weer geheel gevuld zijn, de oerrunderen en konicxpaarden er hier welvarend uitzien en de vogeltjes volop concerteerden. Toen Mariendal door, met veel groen, bloeiende sleedoorns en prunussen en die lucht van lente. Vervolgens Donkere Duinen, het bos, doorkruist en via Huisduiner polder weer op huis aan. Zag vlaamse gaaien, bonte  specht, zwartkopjes, hoorde een tjitjaf en plukte wat lentegroen voor thee.
Zalig!
Thuis wel gecrashed op de bank, maar super tevree en hoofd stukken leger. Dat wordt zeker deze week herhaald en dan ws een kanoroute erbij.
Vorige week te veel gedaan en verricht om nog veel benzine in mijn tank te hebben. Relaxen staat aan de top in mijn behoeften.
Inmiddels zit de achterzijde beneden in de eerste laag, dus dat schiet echt wel op.
Vandaag ook de hulp en weer schilderaars. Ik hou me een beetje koest.
Maar zooooo happy.

8 opmerkingen:

 1. Donderdag wil ik met ,mijn zus waarschijnlijk het tochtje heen en weer Texel doen. Als dat niet doorgaat (door tijdgebrek) wat zou je ons dan aanraden om te bekijken en te lunchen? Is Fort Kijkduin iets?
  Ik kan zelf niet zo goed en lang lopen dus een duidwandeling is niet aan de orde in de plekken die je beschrijft. 1-2 kilometer is max voor me.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de dijk bij de haven vind je Veerhuis Landsend, terras uitkijkend op zee en texel, goede kaart niet overdreven geprijsd en lekker vlakbij de veerboot.
   Rob is nog open, maar pas vanaf 12 uur. Anders naar Huisduinen en in Nogal wiedes of er naast Storm aan zee, ook uitkijkend over de dijk en zee, en naast Fort Kijkduin. Beiden ook normale prijzen en gevarieerde kaart en plezant zitten.
   Fort Kijkduin is leuk met zeeaquarium en huisduinen en duinen vlak naast de deur voor een wandelingetje. Veel plezier!

   Verwijderen
  2. Dank voor de suggesties komt zeker goed zo.

   Verwijderen
  3. Lees net dat Rob Scholte ontruimd wordt.....

   Verwijderen
 2. Wat heerlijk allemaal he? Alles leeft weer. Was ook blij de rode mieren weer te zien. Een teken dat het bos weer tot leven is gekomen. Fijn van de schilders!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat het allemaal zo lekker loopt, al kost het wel energie natuurlijk. Dus lekker uitrusten hierna!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sprak vanochtend iemand die stelde als je ouder wordt wordt alles minder dan is een dag genoten van in de zon zitten al een fijne dag. Als je jong bent is een intensieve dag op Ibiza pas een dag echt genoten. Ik zou nu juist zeggen dan wordt het genieten veel meer :-) En intensiever

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor wie het aangaat,

  Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van € 10,000.00 tot € 500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com

  E-mail: {unique2aal@gmail.com}

  BeantwoordenVerwijderen