zaterdag 7 april 2018

Daar was ik aan toe.

Gisteren voor het eerst echt een paar uur buiten kunnen zitten, met lektuur, thee en het was super! Hier schreeuwde mijn lijf om. Ik dreigde een grumpy old woman te worden, en dat staat me niet.
Het kan vandaag nog warmer worden en behalve een bevriende klusser, die een offerte voor een buitenschilderbeurt komt maken en even de markt heb ik in de namiddag een uitje op de agenda, een live concert van de band van Sjoerd, die dit jaar 80 wordt en al exposeert ook, deze muzikale kunstenaar.  Lijkt me erg leuk, want de band in zijn vroegste vorm werd ooit zo' n 50 jaar terug opgericht in mijn toenmalige buurmans huis, dus ik was een vroege toehoorster. En Sjoerd is een leuk mens.
Zullen fans van de eerste jaren op af komen, waarvan ik velen goed ken.
Lijkt dus een goed dagje te worden.
Ook leuk is dat een oude vriend van school naar een rëunie komt, waar ik niet naar toe ga, maar die voorafgaand bij mij wil lunchen. Eind april is dat.
Een klein wolkje is dat er een virus rondwaart op FB- messenger en ook mij trof. Mijn hele adreslijst schijnt een mail met naam!naam! You tube fimpje gekregen te hebben. Niet met opzet natuurlijk, maar het is een instinker. Heb je er ook last van, verander dan je wachtwoord.

6 opmerkingen:

 1. Die oude bandjes blijven boeien hé?
  Ik wens je vele good days sunshine toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, de zon en de warmte. Je ziet iedere dag weer meer groen aan bomen en struiken komen. Eindelijk lente. Veel plezier vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie dingen allemaal (behalve dat FB virus). Geniet ervan, Vlas.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook lekker genoten vandaag? Vast wel!
  Hier ook heerlijk buiten geweest zowat de hele dag.
  Morgen maar weer een hè.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor wie het aangaat,

  Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com

  E-mail: {unique2aal@gmail.com}
  Phone #: +12542420879

  BeantwoordenVerwijderen