donderdag 5 april 2018

Bouwvakkers

Eerder vertelde ik al over een groep hangeksters die zich ophouden hier aan de gracht. Dat zijn 1-3 jarige vogels die nog niet echt volwassen zijn, soort pubers dus. Nou voor twee zijn die tienerjaren voorbij. Ze zijn serieus verliefd en willen een toekomst samen. Ik zag ze al op vrijersvoeten en nu is de kogel door de kerk,  ze maken een nest. In nog geen twee dagen is er een flinke woning in een van de bomen aan de overkant gemaakt. Beiden vliegen af en aan en slepen zich rot met materiaal. Wat een ijver! Het zal wel een moetje zijn. Eksters vormen ook stellen voor het leven, dus het is ze ernst.
Hartstikke leuk om te zien!
Ik sleepte een groenten/fruit tas het huis in en nieuwe wcborstel en dekjes voor de tuinstoelen.
Geen eitjes op komst maar ik koop ze wel! Ervoor zingen werkt niet ( ben meer een schorre kraai).
Morgen maar proberen bij Appie of ze ze bij het tonen van een betaalpasje mee willen geven.

4 opmerkingen:

 1. Vraagje: Ik las op de site van Rob Scholte dat hij uiterlijk 13 april eruit moet zijn maar nog bezig is met een bodemprocedure. Ik kom pas de week erna naar Noord Holland, hou het dus in de gaten.
  En weet je ook of het makkelijk parkeren is bij de boot naar TEXEL? misschien willen we even oversteken en in het Havenrestaurant lunchen op Texel. Is dat een goed plan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Robs museum kun je redelijk makkelijk er achter een parkeerplaats vinden. Kijk verder op de TESO website, of je neemt bij het station naast het museum de bus naar de haven. Als het druk is bij de boot, kun je daar niet geweldig parkeren of komt in een file. Hoop dat Rob nog open is dan, niemand weet nu hoe het gaat lopen.....

   Verwijderen
 2. Leuk hoor die prille liefde van die eksters. Hier vliegen er ook een hoop rond..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor wie het aangaat,

  Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com

  E-mail: {unique2aal@gmail.com}
  Phone #: +12542420879

  BeantwoordenVerwijderen