donderdag 29 maart 2018

Review

Ja hoor, het pakketje kwam en ik pakte het gretig uit. Het meeste zat in papier verpakt, enkele dingen in plastic/ cellofaan. Het viel op dat er geen bubbelplastic gebruikt was en dat alles keurig gestapeld was, zodat het niet door de doos kon zwerven. Ook zat er een klein zakje met een paar paaseitjes in, die ik niet kon laten liggen.
Het mooist zijn de boodschappennetjes van katoen en de kokosborstel voor allerhande klusjes. Dat zijn items die ik echt zeer waardeer wegens eenvoud en handig en eco.
De etenswaren zien er goed uit en ik ben tevreden. Wel is het bedrag wat je kwijt bent voor verzendkosten vrij fors, waardoor het niet goedkoop uitvalt in totaal.
Enfin leuk uitpakken!
De groententas is voor mij altijd een verrassing, omdat het elke week verschilt qua aanbod en zelfs op het laatste moment kan er iets aan de inhoud  gewijzigd zijn.
De yacon van laatst was voor mij nieuw en geslaagd, deze week alweer sla en aubergine, al komt de koolrabi wel erg vaak aan bod. Niet erg, want sinds ik regelmatig groenten puree maak komt dat ook wel op en wordt het qua smaak goed als je bv venkel, bleekselderij of pompoen bijvoegt.
Die puree bevalt goed. Ik maak resten op en varieer stevig met smaken. Het is vitaminerijk, smaakvol en makkelijk en een rest is ook prima te verwerken. En gezond en goed voor de stoelgang en vullend, vooral als je er ook wat peulvruchten door doet en wat rauwe groenten.
Gezondheid met lepels vol!
Vandaag praatmaatje en wat kleine klusjes. Het paasweekend start natuurlijk al met de Mattheuspassie, de echtie niet dat pompeuze tvspectakel. Geef mij maar Bach, het meest gedraaid naast The Stones en andere pop en rock hier in huis.
Mooiste muziek ooit.

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weer gelukkig bent met je bestelling en andere boodschappen.
  Ik wens je alvast mooie Paasdagen toe! Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
  Phone #: +12542420879
  ..........................
  We give out loans within the range of €10,000 to €500,000,000.00 euros. Our loans are well insured for maximum security is our priority. Note: all emails are t be forwarded to { unique2aal@gmail.com } Phone: +12542420879for more info.

  BeantwoordenVerwijderen